Despre noi - Data înființării companiei Microcell, principalele obiective și soluțiile propuse
Gamă largă de utilaje în stoc !!!

Despre noi

Microcell

Companie “Microcell” S.R.L

Microcell

Compania "Microcell" S.R.L a fost fondată în 2000. Oferim clienţilor noştri cele mai bune echipamente speciale pentru implementarea celor mai ambiţioase proiecte.

Noi „Microcell” S.R.L ne ocupam cu vânzarea şi distribuirea echipamentelor de construcţie ale renumitei companii chineze „LONKING HOLDINGS LIMITED”. Portofoliul nostru include o gamă largă de produse de înaltă calitate.

Specialiști cu o experiența vastă ai companiei noastre vă vor ajuta în  întreținere, reparații și consultări. Contactându-ne, veți primi servicii excelente și produse de calitate.

0+

Companiile deservite

0+

Echipamente diverse

0+

Anii de experiență

Obiectivele noastre

Comercializarea utilajelor pentru construcţii şi reparaţia drumurilor. Import şi vânzarea pieselor de schimb şi pieselor de consum pentru maşini şi utilaje.

Microcell
Microcell

Activităţile întreprinderii

 Reparaţie, restaurare şi deservire tehnică a utilajelor pentru depozite şi a tehnicii pentru construcţia şi deservirea drumurilor.

Microcell

Întrebări frecvente

  • Cât durează livrarea mărfii?

    Livrarea mărfurilor depinde de cantitatea produselor comandate, dacă este vorba despre un singur echipament care se află în depozitul nostru, atunci livrarea se va efectua imediat.

  • Tehnica este fiabilă?

    Echipamentele de înaltă calitate furnizate de compania noastră sunt capabile să reziste la orice sarcină și orice condiții de funcționare.

  • Există o limită la comanda echipamentului?

    Nu, nu există limită de comandă. Puteți comanda atâtea echipamente de câte aveți nevoie pentru a efectua lucrările.

Microcell

Abonează-te la noi! Și rămâi la curent cu noutățile.